fbpx

Tutustu huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen kuin vahvistat tilauksen!

Yleistä

Helsingin Villasukkatehtaan verkkokaupan tuotteet myy Helsingin Villasukkatehdas, Y-tunnus 0861640-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Ulkomaan tilauksissa ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@helsinginvillasukkatehdas.fi .

Tuotteiden saatavuus näkyy tuotteen omalta sivulta. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, on saatavuuden tilalla ilmoitettu tuotteen arvioitu toimitusaika.

Tuotteiden tuotekuvat ovat viitteellisiä. Pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Jos tuotetiedot ovat epäselvät, ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteesta. Älä siis tilaa tuotetta, jos et ole täysin ymmärtänyt tuotteen kuvausta.

Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava toiminnassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Vastaanottamiamme yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen.

Hinnat ovat voimassa Helsingin Villasukkatehtaan verkkokaupassa ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Tilauksesta lähetetään automaattinen vahvistus sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, sekä hinnat ja toimituskulut. Saat sähköpostiin myös ilmoituksen kun tilauksesi on toimitettu. Voit seurata lähetystäsi ilmoituksessa tulevalla lähetystunnuksella.

Maksu tapahtuu asiakkaan ja pankin verkkopankkimaksun, luottokortin tai MobilePayn avulla. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Kotimaan tilauksissa toimituskulut 4,90€.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, pääsääntöisesti muutaman työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitamme tilaukset kun kaikki tilatut tuotteet ovat toimitettavissa. Mikäli joudumme poikkeamaan ilmoitetusta toimitusajasta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus. Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia ja ehjiä – vaatteita saa sovittaa koon tarkistamiseksi, mutta niiden käyttäminen on kielletty. Ilmoita aina info@helsinginvillasukkatehdas.fi, kun haluat palauttaa tuotteen.

Palautukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon palautustunnuksella, jonka saat ilmoittaessasi meille palautuksesta. Tuotteen palauttaminen on maksutonta.

Paketin päälle on merkittävä selvästi “Palautus” sekä osoite: Helsingin Villasukkatehdas, Holkkitie 14 A, 00880 Helsinki

Laita paketin sisään yhteystietosi.

Palautuksen summa palautuu alkuperäiselle tilauksella tehdylle maksutavalle. Myös vaihto toiseen tuotteeseen on mahdollinen.

Toimitamme tuotteet aina ehjissä pakkauksissa ja huolellisesti pakattuina. Mikäli paketti on vaurioitunut postituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömäsi reklamaatio Matkahuoltoon.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa joko postitse Posti 1lk. kirjeenä, postipakettina tai Matkahuollon lähellä pakettina, jonka asiakas noutaa lähimmästä matkahuollon noutopisteestä. Tuotteet ja toimituskulut on maksettu tilauksen yhteydessä, joten noutaessa ei tarvitse maksaa mitään.

Ulkomaille toimitamme ainoastaan erikseen sovitusti, ota yhteyttä info@helsinginvillasukkatehdas.fi

Toimituskulut

Kotimaan tilauksissa toimituskulut 4,90€.

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Tietosuoja

Helsingin Villasukkatehdas käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja luottamuksellisesti. Henkilökohtaisia tietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn sekä tavaran toimittamiseen. Käyttämämme Web-palvelin tallentaa asiakkaan www-selaimen antamia tietoja sivuilla kävijöistä (ei sähköpostiosoitteita). Tietoja kerätään (Google Analytics) kävijämäärän, sivuilla keskimäärin vietetyn ajan, avattujen sivujen jne. määrittämistä varten. Jos kaipaat lisätietoja liittyen yksityisyyssuojaan, ota yhteyttä.

Tietoja ei myydä eikä luovuteta muille yrityksille tai organisaatioille.

Force Majeure

Myyjä pidättää oikeuden perua kaupan jos hinnoittelussa on sattunut virhe tai mikäli valmistaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa