fbpx

Villasukat netistä - Helsingin Villasukkatehtaan oma villasukkakauppa!

Tilaa villasukat netistä tai ilahduta ystävää lahjakortilla. Tehtaallamme valmistetaan hyvin istuvia ja lämmittäviä villasukkia, kunnioittaen perinteitä, suomalaista työtä ja työntekijöitä. Villasukat valmistetaan kovaa kulutusta kestävästä karstavillalangasta, jossa on 70 % lampaanvillaa ja 30 % polyamidia.

Villasukkiemme käyttökestävyyttä parantavat myös vahvistettu kantapää ja kärki.

Kotimaiset villasukat useissa eri väreissä!

Villasukat hinta:

Villasukkamme

Villasukissa käytettävä villa on eettisesti tuotettua uusiseelantilaista lampaanvillaa (mulesing-free) sekä noin 10% suomalaista lampaanvillaa. Villa pestään ja käsitellään Iso-Britanniassa, josta se matkaa paaleina Pirtin Kehräämölle Jämsään, jossa siihen sekoitetaan polyamidi ja kehrätään langaksi.

Villasukat valmistetaan alusta loppuun asti Helsingissä. Perinteisten harmaiden villasukkien lisäksi valikoimassamme on yhdeksässä kauniissa ja tunnelmallisessa sävyssä olevaa villasukkaa, jotka on värjätty PMK-värjäämössä Kyröskoskella.

 

Vaellussukat ja saapassukat – villasukkamme kestävät rajuakin kulutusta

Villasukkamme soveltuvat yhtä lailla lisälämmöksi kotisohvalle kuin esimerkiksi saapassukiksi vaativaan ulkoilukäyttöön.

Polyamidia lisäämällä parannamme langan hankauslujuutta eli villasukka on näin kestävämpi.

Jokainen tehtaalta lähtevä villasukkapari tarkistetaan työntekijöidemme toimesta yksitellen, sillä korkea ja tasainen laatu on yritykselle kunnia-asia. Suomalaisesta työstä tehtaalle on myönnetty Avainlippu-merkki.

 

Miesten villasukat | Naisten villasukat – lämpimät villasukkamme istuvat jokaiseen jalkaan

Oli kyseessä miesten villasukat tai naisten villasukat, villasukkatehtaamme villasukat istuvat varmasti. Hyvän istuvuuden takaavat varren 3×1 rib -neulos ja kiristämätön 1×1 resori sukan suussa.

Villa on erittäin hygroskooppinen eläinkuitu – se voi imeä jopa 30-40% painostaan kosteutta tuntumatta märältä. Sitoessaan kosteutta villa vapauttaa lämpöä. Tästä sekä villan luontaisesta lämmöneristyskyvystä johtuu perinteisten karstavillasukkien erinomainen lämpimyys sekä hengittävyys.

 

Villasukkia myynnissä verkkokaupassamme sekä jälleenmyyjillä

Villasukkiamme voit tilata suoraan omasta villasukkakaupastamme tai jälleenmyyjiemme kautta.

 

Villasukkien koot

Verkkokaupassamme on valittavissa perinteisistä villasukistamme pääasiassa kokoja (saatavuus voi vaihdella värien mukaan):

Villasukat koko 35-36
Villasukat koko 37-39
Villasukat koko 40-42
Villasukat koko 43-45
Villasukat koko 46-48

Suurikokoiset villasukat saatavilla jäkälänharmaana:

Villasukat koko 50-52
Villasukat koko 53-55

Pitkävartisista villasukista löytyvät koot: 

37-39, 40-42, 43-45, 46-48