Lahjakortti

27.8099.50 (sisältää alv 24%)

Lahjakortti Helsingin Villasukkatehtaan verkkokauppaan. Lahjakortin sisällön voit valita alta olevasta sisältö-valikosta. Mikäli et löydä haluamaasi vaihtoehtoa, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse (info@helsinginvillasukkatehdas.fi).

Voit valita lahjakortin toimituksen joko postitse tai sähköisesti (PDF) ilman erillistä veloitusta. Valitse toimitustapa alta löytyvästä Toimitus-valikosta. Halutessasi että lähetämme lahjakortin suoraan lahjansaajalle, valitse Kassa-sivulla “Toimitus eri osoitteeseen” ja täytä lahjan vastaanottajan tiedot kenttiin (PDF-sähköpostitoimituksissa muista myös vastaanottajan sähköpostiosoite!).

Suoratoimituksissa voimme sisällyttää lahjakorttiin myös pienen viestin saajalle! Halutessasi välittää viestin kerro siitä Kommentit-kentässä.

Lahjakortti on voimassa 6kk.

Villasukkien toimituskulut sisältyvät lahjakortin hintoihin. Lahjakorttia voi myös käyttää osana isompaa ostoskokonaisuutta, mikäli haluaa tilata samalla kertaa useammat villasukat itselleen tai vaikka koko perheelle. Lahjakortilla ei voi ostaa uutta lahjakorttia.

Poista
tuotetunnus (SKU) lahjakortti Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Helsingin Villasukkatehdas on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja tuotteillamme on Avainlippu-merkki. Villasukkamme on neulottu karstavillalangasta, jossa on 70% villaa ja 30% polyamidia. Villa on eettisesti tuotettua (mulesing-free) ja peräisin Uudesta-Seelannista. Lankamme kehrätään kolmen eri lammasrodun villasta, jotta saadaan juuri villasukkiin sopivat ominaisuudet: lämpimyys, hengittävyys ja miellyttävän pehmeä tuntu paljaassa jalassa. Koska villasukkamme on terästetty polyamidilla sekä vahvistetuilla kannalla ja kärjellä, kestävät ne rajuakin kulutusta. Suuri osa villasukkien valmistuksesta on tarkkaa käsityötä. Jokainen tehtaalta lähtevä villasukka tarkistetaan yksitellen, ja korkea ja tasainen laatu on kunnia-asiamme.

Kuvat: Jere Virta & Jiri Komaro

Lisätiedot

Sisältö

1 kpl Villasukat ja toimitus, 2 kpl Villasukat ja toimitus, 3 kpl Villasukat ja toimitus, 4 kpl Villasukat ja toimitus, 1x Norm. ja 1x Pitkät Villasukat ja toimitus, 1 kpl Pitkät Villasukat ja toimitus, 2 kpl Pitkät Villasukat ja toimitus

Toimitus

Lahjakortti, PDF-sähköposti

Tilaus- ja toimitusehdot

Tutustu huolellisesti voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen kuin vahvistat tilauksen!

Yleistä

Helsingin Villasukkatehtaan verkkokaupan tuotteet myy Helsingin Villasukkatehdas, Y-tunnus 0861640-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Ulkomaan tilauksissa ota yhteyttä info@helsinginvillasukkatehdas.fi.

Tuotteiden saatavuus näkyy tuotteen omalta sivulta. Mikäli tuotetta ei ole varastossa, on saatavuuden tilalla ilmoitettu tuotteen arvioitu toimitusaika.

Tuotteiden tuotekuvat ovat viitteellisiä. Pidätämme oikeuden muuttaa tietoja ilman eri ilmoitusta. Jos tuotetiedot ovat epäselvät, ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuotteesta. Älä siis tilaa tuotetta, jos et ole täysin ymmärtänyt tuotteen kuvausta.

Tilauksen yhteydessä on ilmoitettava toiminnassa oleva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero. Vastaanottamiamme yhteystietoja käytetään ainoastaan tilauksesta tiedottamiseen.

Hinnat ovat voimassa Helsingin Villasukkatehtaan verkkokaupassa ja ne sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hinnan- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupasta. Tilauksesta lähetetään automaattinen vahvistus sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilatut tuotteet, sekä hinnat ja toimituskulut. Saat sähköpostiin myös ilmoituksen kun tilauksesi on toimitettu. Voit seurata lähetystäsi ilmoituksessa tulevalla lähetystunnuksella.

Maksu tapahtuu asiakkaan ja pankin verkkopankkimaksun, luottokortin tai MobilePayn avulla. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Kotimaan tilauksissa toimituskulut 3€.

Toimitusaika

Toimitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä, pääsääntöisesti muutaman työpäivän sisällä tilauksen saapumisesta. Toimitamme tilaukset kun kaikki tilatut tuotteet ovat toimitettavissa. Mikäli joudumme poikkeamaan ilmoitetusta toimitusajasta, otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse.

Vaihto- ja palautusoikeus

Tuotteilla on vaihto- ja palautusoikeus. Sinulla on oikeus palauttaa tilatut, virheettömät tuotteet 14 vuorokauden sisällä tavaran toimituksesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikelpoisia ja ehjiä – vaatteita saa sovittaa koon tarkistamiseksi, mutta niiden käyttäminen on kielletty. Ilmoita aina info@helsinginvillasukkatehdas.fi, kun haluat palauttaa tuotteen.

Palautukset toimitetaan Postin tai Matkahuollon palautustunnuksella, jonka saat ilmoittaessasi meille palautuksesta. Tuotteen palauttaminen on maksutonta.

Paketin päälle on merkittävä selvästi “Palautus” sekä osoite: Helsingin Villasukkatehdas, Holkkitie 14 A, 00880 Helsinki

Laita paketin sisään yhteystietosi.

Palautuksen summa palautuu alkuperäiselle tilauksella tehdylle maksutavalle. Myös vaihto toiseen tuotteeseen on mahdollinen.

Toimitamme tuotteet aina ehjissä pakkauksissa ja huolellisesti pakattuina. Mikäli paketti on vaurioitunut postituksessa, on tuotteesta tehtävä välittömäsi reklamaatio Postiin.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet Suomessa joko postitse Posti 1lk. kirjeenä, postipakettina tai Matkahuollon lähellä pakettina, jonka asiakas noutaa lähimmästä matkahuollon noutopisteestä. Tuotteet ja toimituskulut on maksettu tilauksen yhteydessä, joten noutaessa ei tarvitse maksaa mitään.

Ulkomaille toimitamme ainoastaan erikseen sovitusti, ota yhteyttä info@helsinginvillasukkatehdas.fi

Toimituskulut

Kotimaan tilauksissa toimituskulut 3€.

Maksutavat

Checkout.fi

Maksutapoina verkkokaupassa on Checkout.fi tarjoamat verkkopankki-, luottokorttimaksut sekä MobilePay. Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Tietosuoja

Helsingin Villasukkatehdas käsittelee henkilötietoja henkilötietolain mukaisesti ja luottamuksellisesti. Henkilökohtaisia tietoja käytetään ainoastaan tilausten käsittelyyn sekä tavaran toimittamiseen. Käyttämämme Web-palvelin tallentaa asiakkaan www-selaimen antamia tietoja sivuilla kävijöistä (ei sähköpostiosoitteita). Tietoja kerätään kävijämäärän, sivuilla keskimäärin vietetyn ajan, avattujen sivujen jne. määrittämistä varten. Jos kaipaat lisätietoja liittyen yksityisyyssuojaan, ota yhteyttä.

Tietoja ei myydä eikä luovuteta muille yrityksille tai organisaatioille.

Force Majeure

Myyjä pidättää oikeuden perua kaupan jos hinnoittelussa on sattunut virhe tai mikäli valmistaja ei pysty toimittamaan tilattua tuotetta kohtuullisessa ajassa. Kohtuullisena aikana käytetään verkkokaupasta annetuissa ohjeissa määrättyä 30 päivän aikaa