fbpx

Villasukat lahjaksi | Lahjakortti

0.00 (sisältää alv 24%)

Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
Voucher Image
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Lahjakortti Helsingin Villasukkatehtaan verkkokauppaan. Villasukat lahjaksi -lahjakortin sisällön voit valita alta olevasta sisältö -valikosta. Mikäli et löydä haluamaasi vaihtoehtoa, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse (info@helsinginvillasukkatehdas.fi).

Voit valita lahjakortin toimituksen joko postitse tai sähköisesti (PDF) ilman erillistä veloitusta. Valitse toimitustapa alta löytyvästä Toimitus-valikosta. Halutessasi että lähetämme lahjakortin suoraan lahjansaajalle, valitse Kassa-sivulla “Toimitus eri osoitteeseen” ja täytä lahjan vastaanottajan tiedot kenttiin (PDF-sähköpostitoimituksissa muista myös vastaanottajan sähköpostiosoite!).

Suoratoimituksissa voimme sisällyttää lahjakorttiin myös pienen viestin saajalle! Halutessasi välittää viestin kerro siitä Kommentit-kentässä.

Lahjakortti on voimassa 2kk.

Villasukkien toimituskulut sisältyvät lahjakortin hintoihin. Lahjakorttia voi myös käyttää osana isompaa ostoskokonaisuutta, mikäli haluaa tilata samalla kertaa useammat villasukat itselleen tai vaikka koko perheelle. Lahjakortilla ei voi ostaa uutta lahjakorttia.

Lisätiedot

Toimitus

Lahjakortti, PDF-sähköposti

Sisältö

1 kpl Villasukat ja toimitus, 2 kpl Villasukat ja toimitus, 3 kpl Villasukat ja toimitus, 4 kpl Villasukat ja toimitus, 1x Norm. ja 1x Pitkät Villasukat ja toimitus, 1 kpl Pitkät Villasukat ja toimitus, 2 kpl Pitkät Villasukat ja toimitus